Verzendbeleid

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. De verzendkosten bedragen vanaf €10-, (exclusief BTW) per verzending. Wij versturen onze post verzekerd op om beide partijen te beschermen tegen het verloren gaan van de post.

Levering verloopt via de pakketbezorgen van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourbeleid

Gekochte producten worden alleen teruggenomen indien deze een fabrieksfout of een dergelijke beschadiging hebben opgelopen vóór de aankoop en indien aan de volgende voorwaarden is voldaan:

    • Contacteer ons binnen 7 dagen na aankoop of ontvangst;
    • Retourneer het artikel binnen 10 dagen na aankoop, hierbij kunnen andere voorwaarden gesteld worden;
    • Het product mag niet versleten, beschadigd, gewassen, gebruikt, niet volgens de waslabel opgegeven handelingen onderworpen zijn of gedragen zijn;
    • Het product moet voorzien zijn van onze (prijs)kaartjes en labels;
    • Artikelen waarvan de applicatie is losgeraakt (studs, knopen, pailletten etc.) nemen wij niet retour.

Geretourneerde gekochte producten met een fabrieksfout of een dergelijke beschadiging vóór de aankoop worden omgeruild voor dezelfde of soortgelijke artikel zolang de voorraad aanwezig is. Indien dit niet het geval is, wordt het product gecrediteerd.

Gekochte afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour.

Indien de Afnemer een product wil retourneren, komen de kosten van terugzending voor zijn rekening.